vts336

Reč direktora

 

direktor skole prof dr milorad rancic 05122015

essays brother anonymous Prof. dr Milorad Rančić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od osnivanja daleke source 1960. godine kroz amfiteatre, učionice i laboratorije Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu prošlo je preko thesis maker 29 hiljada studenata.

 

Diplome je steklo oko https://mphotonics.mit.edu/pdf/?write=thesis-resume&mba=1 7000 inženjera. Na ovaj način škola je dala neprocenjiv doprinos razvoju privrede ne samo zrenjaninskog regiona nego i čitave zemlje.

 

Danas je škola po svojim kadrovskim i prostornim potencijalima jedna od najvećih i najsavremenijih visokoškolskih institucija u zemlji.

 

U prostoru od http://www.ebooks4writers.com/journal/?paper=essays-on-betrayal-in-1984&ls=8 7000 kvadratnih metara nalaze se moderno oremljeni amfiteatri, učionice, više od https://mphotonics.mit.edu/pdf/?write=a-stench-of-kerosene-essay&mba=1 40 laboratorija, mašinski zavod, multimedijalne i računarske sale, internet klub, bogata biblioteka sa čitaonicom i drugi prateći prostori i sadržaji. Nastavu realizuje watch 33 nastavnika od kojih je introduction for lab report 24 doktora nauka koji su svoja naučna zvanja stekli na matičnim fakultetima.

 

Svi akreditovani studijski programi usaglašeni su sa sličnim evropskim programima. Na osnovnim studijama studenti danas mogu da biraju između četiri studijska programa i deset modula, odnosno, usmerenja. Na thesis ideas for the book thief Tehnološkom inženjerstvu to su: get link Prehrambena tehnologija, essay worksheet 6th grade Zaštita životne sredine, watch Petrohemija, https://mphotonics.mit.edu/pdf/?write=thesis-creator-website&mba=1 Kozmetika i farmacija. Na enter Mašinskom inženjerstvu su https://mphotonics.mit.edu/pdf/?write=significant-challenge-essay-mit&mba=1 Proizvodno, source url Procesno, Poljoprivredno mašinstvo i Automatsko upravljanje. Na Inženjerskom menadžmentu su dva modula: Krizni menadžment i Računarstvo, a na Tekstilnom inženjerstvu - Tekstilna konfekcija i modeliranje.

 

Neki od ovih studijskih usmerenja su jedinstveni u našem obrazovnom okruženju.

 

Specijalističke strukovne studije realizuju se na programima Tehnološko inženjerstvo i Mašinsko inženjerstvo.

 

Škola u prvu godinu upisuje oko 400 studenata.

Direktor Škole: Prof. dr Milorad Rančić