vts336

Konkurs

http://dig.csail.mit.edu/wiki/images/faq.php?toq=thesis-upm&how=6 Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu

 

raspisuje

 

source link KONKURS

http://www.emccdesign.com/interactive/?ter=aqa-english-literature-coursework-deadlines&cj=8 ZA UPIS 283 STUDENATA U PRVU GODINU OSNOVNIH I SPECIJALISTIČKIH STRUKOVNIH STUDIJA ŠKOLSKE 2017/2018. GODINE

https://ecoact.org/thehospitalityprogram/test/?ma=i-need-homework-help-with-factors-prime-factors&ba=2 (drugi konkursni rok)

 

Na Visoku tehničku školu strukovnih studija u Zrenjaninu u školskoj enter site 2017/18 godini na osnovne i specijalističke strukovne studije može se upisati ukupno the ethics of buying term papers 283 studenta od kojih:

  • go to link 50 studenata osnovnih strukovnih studija čije se obrazovanje finansira iz budžeta
  • comparative essay topic sentences 172 samofinasirajućih studenata na osnovnih strukovnim studijama
  • here 61 samofinasirajućih studenata na specijalističkim strukovnim studijama

 

na studijske programe:

 

summer reading essay ELEKTROTEHNIKA I RAČUNARSTVO

( click here 7 studenata budžet; http://www.isss-india.org/bin/dna-computing-research-papers.html 10 studenata - samofinansiranje)

 

http://dig.csail.mit.edu/wiki/images/faq.php?toq=english-editing-service&how=6 INŽENJERSTVO ZAŠTITE NA RADU

( https://ecoact.org/thehospitalityprogram/test/?ma=helping-my-community-essay&ba=2 1 studenata - samofinansiranje)

 

top essay writers TEHNOLOŠKO INŽENJERSTVO

( http://www.isss-india.org/bin/sample-essay-graduate-school.html 25 studenata budžet; go site 94 studenata - samofinansiranje)

 

starting an essay with a quote MAŠINSKO INŽENJERSTVO

( http://www.emccdesign.com/interactive/?ter=online-game-addiction-essay&cj=8 9 studenata budžet; here 28 studenata - samofinansiranje)

 

http://dig.csail.mit.edu/wiki/images/faq.php?toq=thesis-binding-acton&how=6 INŽENJERSKI MENADŽMENT U KRIZNIM USLOVIMA

( see url 9 studenata budžet; dissertation kingston university 39 studenata - samofinansiranje)

 

http://www.emccdesign.com/interactive/?ter=custom-written-essay&cj=8 SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE TEHNOLOŠKOG INŽENJERSTVA

( http://www.isss-india.org/bin/business-plan-forms.html 31 studenata - samofinansiranje)

 

sample bibliography apa SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE MAŠINSKOG INŽENJERSTVA

( go to link 14 studenata - samofinansiranje)

 

https://ecoact.org/thehospitalityprogram/test/?ma=computer-science-help-online&ba=2 SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE INŽENJERSKOG MENADŽMENTA

( http://www.emccdesign.com/interactive/?ter=locke-an-essay-concerning-human-understanding-book-2-summary&cj=8 16 studenata - samofinansiranje)

 


https://ecoact.org/thehospitalityprogram/test/?ma=spl-homework-help&ba=2 Prijava na konkurs: go site 01, http://www.isss-india.org/bin/annotated-bibliography-apa-style-example.html 04, community service essays 05 i 06.09.2017. godine (od 0900 do 1300 sati).


Prijemni ispit:TEST OPŠTE TEHNIČKE KULTURE za sve studijske programe osim Elektrotehnika i računarstvo kod koga se polaže prijemni ispit iz FIZIKE. Kandidat ima pravo da se prijavi na dva studijska programa (prva i druga želja) .Polaganje će se obaviti u ČETVRTAK, 07.09.2017. godine u 1200 sati u prostorijama Škole.


Upis: od 11.09.2017. godine do 14.09.2017. godine (od 0900 do 1300 sati).


Uslov za konkurisanje: završena četvorogodišnja ili trogodišnja srednja škola.


ŠKOLARINA za samofinansirajuće studente osnovnih studija iznosi 30.000,00 dinara, a za strane državljane, za specijalističke studije i za studije na daljinu prema cenovniku koji se nalazi na sajtu škole.


Kandidati za upis na specijalističke strukovne studije ne polažu prijemni ispit, već se upisuju po pravilima za upis na specijalističke strukovne studije.

 

NAPOMENA: Posle prve godine je moguća promena studijskog programa uz molbu i priznanje ispita. Tako da postoji mogućnost da student, na primer, upiše prvu godinu Tehnološkog inženjerstva i posle prve godine uz molbu promeni studijski program u Inženjerstvo zaštite na radu uz priznanje ispita koji su im zajednički te nastavi studije na samofinasiranju.


Bliže informacije o uslovima upisa i potrebnim dokumentima: na sajt škole www.vts-zr.edu.rs, telefon 023/562-389 (studentska služba Škole) ili na facebook stranici Škole https://www.facebook.com/VTSSS.