vts336

Microsoft Live@Edu

click  

https://mrl.mit.edu/session.php?ask=thesis-latex-template-stanford

introduction speech for a thesis defense Da biste aktivirali Vaš novi nalog, možete otići na adresu https://www.outlook.com/vts-zr.edu.rs ili http://mail.office365.com, i prijaviti se sa Vašim novim kredencijalima:

Korisničko ime: http://cranberryoverseas.com/edu/science-essay-contest-2014/2/ Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Inicijelna lozinka: Lozinku ćete dobiti od ovlašćenog lica u biblioteci Škole - ovu lozinku je neophodno promeniti što je moguće pre!

Ovoj adresi možete pristupiti i preko markice here „WebMail“, koja se na školskom web sajtu nalazi u sekciji   thesis statement for the book the crucible „Servisi poetry essay question.

U slučaju problema sa pristupom, molimo studente da se obrate lično ovlašćenom licu Škole ili na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Studentska adresa na domenu https://mrl.mit.edu/session.php?ask=thesis-antithesis-synthesis-proctor vts-zr.edu.rs smatra se zvaničnom email adresom svakog studenta.

case study learning Microsoft Live@Edu jeste online sistem za kolaboraciju, koji obuhvata sledeće servise:

http://cranberryoverseas.com/edu/essay-title-page-example/2/
 • source Outlook Live e-mail usluga: u našoj Školi studentima su otvoreni Premium Mail nalozi na udaljenom Microsoft Exchange serveru. Mailbox-ovi su veličine 10GB po studentu. Korisnički intefejs web aplikacije je veoma sličan aplikaciji Microsoft Office Outlook i funkcioniše na bilo kom pretraživaču – Internet Explorer-u, Firefox-u ili Operi. Takođe, moguće je konfigurisati i klijentsku e-mail aplikaciju da radi sa ovom uslugom (Microsoft Office Outlook, Windows Live Mail, Mozilla Thunderbird itd)
Adresa: https://www.outlook.com/vts-zr.edu.rs ili http://mail.office365.com
 • go Usluga kalendara: Ova usluga je integrisana sa mail klijentom, na Outlook Live. Svaki korisnik poseduje lični kalendar koji može podeliti sa drugima – ili zadržati za sebe. Studenti mogu organizovati grupe za učenje, profesori zakazivati sastanke, alumni članovi lako organizovati okupljanja... Ovaj kalendar kompatibilan sa iCal standardom, i nalazi se na istoj adresi kao i sam Outlook Live.
Adresa: https://www.outlook.com/vts-zr.edu.rs ili http://mail.office365.com
 • go to site Kontakti: Bez ikakvih problema i veoma brzo, preko direktorijuma kontakata kojem imate pristup, možete doći do email adrese bilo kojeg Vašeg kolege koji studira na našem Fakultetu. Ova usluga je takođe integrisana u Outlook Live (prilikom slanja maila, klikom na „To“ taster otvarate direktorijum korisnika Škole). Sistem naravno nudi i opciju zabrane kontaktiranja, a svaka zloupotreba ili uznemiravanje će biti sankcionisani!
Adresa: https://www.outlook.com/vts-zr.edu.rs ili http://mail.office365.com
Adresa: http://skydrive.live.com
 • https://mrl.mit.edu/session.php?ask=thesis-claim-examples Spaces: Windows Live Spaces omogućuje kreiranje ličnog Web sajta za nekoliko minuta, uz opciju vođenja ličnog Web dnevnika – bloga. Prikažite svoje fotografije, uredite svoj online prostor na način koji Vam najviše odgovara, postavite svoje CV-jeve za potencijalne poslodavce...
Adresa: http://spaces.live.com
 • essays on gita by sri aurobindo Grupe: Možete osnivati grupe Vaših prijatelja, tako što ćete im poslati pozivnicu za učlanjenje. Grupe imaju svoj privatni prostor (Space), sopstveni SkyDrive za smeštaj podataka, ali i jedinstvenu email adresu – ako želite da obavestite celu grupu, za to je dovoljna samo jedna mail poruka!
Adresa: http://groups.live.com
 • click here Office Live Workspace: produžetak Microsoft Office okruženja na Webu, za deljenje dokumenata na projektu. Na OLW je moguće skladištenje do 1000 Office (i ostalih) dokumenata,  veličine do 15MB po fajlu. Upload postojećih fajlova, kontrola pristupa dokumentima, automatsko snimanje dokumenata (sa instaliranim Office-om).
Adresa: http://workspace.office.live.com
 • enter Windows Live Messenger: Korisnici imaju na raspolaganju real-time chat, video pozive preko čitavog ekrana, kao i PC–to-PC voice pozive sa prijateljima, nastavnicima i porodicom. Podržan je grupni chat za timske diskusije, kao i deljeni folderi za brzo i jednostavno deljenje fajlova. Posebno je zanimljivo što online Live Messenger možete koristiti direktno iz Outlook Live aplikacije! Za klasično chat-ovanje, morate downloadovati i instalirati klijentski program.
Adresa: https://www.outlook.com/vts-zr.edu.rs, http://mail.office365.com ili http://download.live.com
 • http://cranberryoverseas.com/edu/socialism-essays/2/ Microsoft SharedView: Podelite ekran Vašeg računara sa saradnicima na udaljenim lokacijama korišćenjem aplikacije SharedView beta. Grupe do 15 saradnika mogu zajednički raditi na dokumentima u realnom vremenu, držati prezentacije ili  deliti doslovno bilo koju aplikaciju na Vašem računaru.
Adresa: http://tinyurl.com/sharedview
 • do you underline a movie title in an essay Download klijentskih aplikacija:Windows Live Essentials. Koristite svitu besplatnih klijentskih aplikacija:
  • Windows Live Mail 
  • Windows Live Messenger 
  • Windows Live Photo Gallery 
  • Windows Live Movie Maker 
  • Windows Live Toolbar 
  • Windows Live Writer 
  • Windows Live Family Safety
Adresa: http://download.live.com
 • borderline personality disorder essay sample Microsoft DreamSpark: Ovaj program nudi razvojne alate i serverske platforme kompanije Microsoft potpuno besplatno, za akademsku upotrebu. Okrenut je studentu, a ne instituciji – do ovog softvera možete doći odmah, ukoliko odete na web portal ovog programa i ulogujete se Vašim nalogom sa thesis paper on database vts-zr.edu.rs domena.
Adresa: http://www.DreamSpark.com
 • MSDN AA: Pristup ELMS portalu za MSDN AA program biće moguć isključivo tako što će Vaše korisničko ime – i podrazumevani mail – biti na domenu get link vts-zr.edu.rs. Više informacija na donjoj adresi.
Adresa: http://www.vts-zr.edu.rs/elms